0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Mariçiq: Nuk do të ketë gjykime në katër sy, as në telefon

Në marrëveshjen e koalicionit qartë definuam  se ligji do të vlejë njëjtë për të gjithë dhe se  drejtësia dhe qeverisja e së drejtës është prioritet së bashku me ekonominë  dhe integrimet evropiane dhe se së bashku  në ekip do të punojmë në zbatimin e kësaj detyre. Mbështetje absolute për atë kemi nga BDI-ja, ndërsa  këtë sot e konfirmuam edhe me zëvendësministrin Agim Nuhiu. Unë deri tani nuk kam dilema për këtë.

Back to top button
Close
Close