0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Mariçiq: Në vepër ndërtohen dhe funksionojnë mekanizma që e sanksionojnë kurrupsionin

Ajo që tani është ndryshe, nga ajo që ka qenë paraprakisht, është se ndërtohen dhe në vepër funksionojnë mekanizma që e sanksionojnë korrupsionin te ne, ose kanë mënyra kjo të sanksionohet. Fakti që kemi procese kundër funksionarëve të mëdhenj, drejtorë, ish-sekretar të përgjithshëm të Qeverisë, tregon se askush nuk është i paprekshëm dhe nuk është mbi ligjin dhe se ligji vlen njëjtë për të gjithë, deklaroi sonte ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiqi në intervistën për emisionin “Agenda 35” në Servisin kombëtar.  

Back to top button
Close
Close