0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Mariçiq: Në të gjitha parlamentet e civilizuara në Evropë dhe rajon tashmë po punohet në seanca onlajn në forma të ndryshme

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiqi në profilin e tij në Fejsbuk e përshëndeti, siç tha aktin heroik të deputetes Bisera Kostadinovska Stojçevska e cila është pozitive në virusin korona, ndërsa në Kuvend u paraqit në mbrojtje të plotë me pajisje për Kovid-19, me qëllim që të marrë pjesë në seancën në të cilën është paraparë të miratohen ligjet nga pakoja e pestë e masave financiare.

Back to top button
Close
Close