0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderPolitikë

Mariçiq: Je mi të përgatitur për regjistrim modern – politika sa më larg operacionit statistikor

Shteti është i gatshëm për zbatim të regjistrimit sipas standardeve më të larta botërore dhe standardeve të Eurostatit. Gjithçka që bëhet për regjistrimin është sipas standardeve të Eurostatit dhe është sendërtuar në Ligjin për regjistrim, thotë ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close