0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Mariçiq: Është i domosdoshëm ligj për gjendje lufte dhe të jashtëzakonshme

Ministri i Drejtësisë, Bojan Mariçiq në fjalimin e tij në konferencën "Situatë e jashtëzakonshme: "Mësimet e nxjerra dhe sfidat e së ardhmes”, iu referua nevojës së miratimit të një ligji të posaçëm për gjendje lufte dhe të jashtëzakonshme. Ministri tha se pandemia globale paraqet kërcënim serioz edhe për vlerat demokratike dhe të drejtat e njeriut.

Back to top button
Close
Close