0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Mariçiq: Bashkëpunimi i mirë rajonal është ndonjëherë kyç për luftë të suksesshme kundër krimit të organizuar

Ministri i Drejtësisë, Bojan Maçiq, i cili është për vizitë pune në Republikën e Kroacisë, sot e vizitoi Zyrën për luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar (ZLKKO).

Back to top button
Close
Close