0_Македонија.ПорталПолитика

Маричиќ на глобална онлајн конференција за предизвициите од Ковди-19 во правосудството

Министерот за правда Бојан Маричиќ учествуваше на онлајн конференција насловена како „Глобален дијалог на министрите за правда за обезбедување правда за сите во време на глобална криза“.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close