BiznesEkonomi

“Maqedonia2025” fituese e çmimit prestigjioz nga sfera e biznesit

Organizata joqeveritare ndërkombëtare "Maqedonia2025" e fitoi çmimin prestigjioz për biznes të vogël 2020 (Small Business Awards), dhe është shpallur organizata më e mirë për zhvillim ekonomik dhe të liderëve në Evropën Juglindore.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close