0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria vende të para nga Konventa për bashkëpunim policor të EJL të cilat do të qasen drejt shkëmbimit të të dhënave të automatizuara

Një delegacion i Ministrisë së Punëve të Brendshme, i përbërë nga anëtarë të Kabinetit të zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, Nazim Bushi, ndihmësministri i Sektorit të BE-së dhe bashkëpunimit ndërkombëtar, ndihmësi i ministrit për Çështje juridike, procedura gjyqësore dhe menaxhim me resurset njerëzore, si edhe përfaqësues të Sektorit për informatikë dhe telekomunikime realizoi vizitë studimore në Ministrinë e Punëve të Brendshme në Tiranë, në organizim të Sekretariatit të Konventës për bashkëpunim policor të Evropës Juglindore (KBP EJL) dhe Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës së Shqipërisë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close