0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritBiznis.SlajderEkonomiKorrespondentë MKDShoqëri

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria me marrëveshje do ta mbështesin fondin e peshqve në Liqenin e Ohrit dhe të Prespës

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close