0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiPolitikë

Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria do të nënshkruajnë marrëveshje për menaxhim të përbashkët të peshkimit në Liqenin e Ohrit dhe të Prespës

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha sot me ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave të Shqipërisë, Bledar Çuçi do të nënshkruajë marrëveshje për menaxhim të përbashkët të peshkimit në Liqenin e Ohrit dhe të Prespës.

Back to top button
Close
Close