0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikëVideo deklaratë

“Maqedonia bllokon” kërkon që përfaqësuesit e tyre të marrin pjesë në seancën plenare për ndryshimet kushtetuese

Shkup, 9 janar 2019 (MIA) - Anëtarë të shoqatës qytetare "Maqedonia bllokon", të cilët protestojnë para Kuvendit të Maqedonisë kundër ndryshimeve kushtetuese, kërkuan nga policia që t'i lëshojë tre pjesëtarët e saj, të cilët do të marrin pjesë në seancën plenare dhe do t'ua transmetojnë porositë nga protesta deputetëve.

Back to top button
Close
Close