0_Web_Насловна-слајдерМакедонија.СлајдерОпштество

Мапа на активни и локализирани пожари во земјава

Мапа на активни и локализирани пожари според податоци од Центарот за управување со кризи.

Скопје, 5 август 2021 (МИА) – Мапа на активни и локализирани пожари според податоци од Центарот за управување со кризи.

Back to top button
Close
Close