Фотосервис

Манчевски и Деспотовски во посета на компанијата Дуна

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и директорот на Фондот за иновации и технолошки развој Јован Деспотовски во посета на компанијата Дуна, корисник на ФИТР

Back to top button
Close
Close