BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Mali i Zi: Takim i Krivojapiqit me liderët e shumicës parlamentare për shkak të formimit të Qeverisë

Me një minutë heshtje për shkak të vdekjes së mitropolit Amfilohije filloi takimi i mandatarit Zdravko Krivokapiqit  me përfaqësuesit e koalicionit "Për ardhmërinë e Malit të Zi", "Paqja është kombi ynë" dhe  e "Zeza mbi të bardhë", të caktuar për shkak të formimit përfundimtar të Qeverisë së re.

Back to top button
Close
Close