BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Mali i Zi dhe Hungaria në vendin e katërt në botë sipas shkallës së vdekshmërisë nga Kovid-19 në javën e kaluar

Mali i Zi dhe Hungaria janë në vendin e katër në botë sipas shkallës së vdekshmërisë në shtatë ditët e fundit për 100.000 mijë banorë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close