EvropëEvropë.PortalSvet.Slajder

Makron, Xhonson, Merkel: Kombet duhet të punojnë së bashku në marrëveshjen e re ndërkombëtare për përgjigje ndaj pandemisë

Liderët botërorë kanë bërë thirrje për marrëveshje të re për të ndihmuar botën të përgatitet për pandeminë e ardhshme dhe paralajmëruan për rritjen e nacionalizmit në lidhje me vaksinimin.

Back to top button
Close
Close