EvropëSvet.Slajder

Makron: Bota duhet ta respektojë mjedisin jetësor

Presidenti francez, Emanuel Makron sot deklaroi se bota duhet ta respektojë mjedisin jetësor por edhe t’i fuqizojë shpenzimet për investime dhe tregti dhe pohon se pa këtë nuk do të ketë kalim drejt ekonomisë më të gjelbër.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close