0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalEkonomiVideoVideo deklaratë

Makraduli premton mënyrë të re të funksionimit të Postës Kombëtare

Në vitin 2021 dëshirojmë t'u përgjigjemi sfidave dhe kërkesave të qytetarëve përmes shumë shërbimeve digjitale, përmirësimin e efikasitetit të dorëzimit, rritjen e orarit të punës dhe mënyrën në të cilën do të hapen sportelet në Postë, si dhe përmes fillimit të shpejtë me tregtinë elektronike që është detyrimi ynë i madh ndaj qytetarëve, veçanërisht në kohën e Kovid-19, theksoi drejtori i përgjithshëm i "Postës së Maqedonisë së Veriut" Jani Makraduli në fjalimin para të punësuarve.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close