BiznesBiznes.PortalShoqëri

“Makpetrol” SHA dhuroi 1000 tabletë për nxënës në shkollat fillore

"Makpetrol" SHA Shkup furnizoi dhe dhuroi 1000 tabletë për nxënës, një vlerë prej mbi gjashtë milionë denarë.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close