Фотосервис

Македонски квалитет 2019

Традиционална годишна манифестација „Македонски квалитет 2019“ во организација на Сојуз на стопански комори на Македонија, а под покровителство на претседателот на Република Северна Македонија, Стево Пендаровски

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close