Политички партии

Македонски концепт изразува благодарност до медицинарите, полицијата, војската, новинарите…

Редно е да кажеме БЛАГОДАРИМЕ на македонските лекари, медицинари, полиција и војска, службеници, граѓански активисти, новинари... за тоа што се справија со корона вирусот и не направија нас Македонците горди на тоа! 

Скопје, 20 мај 2020

Благодариме! 

Редно е да кажеме БЛАГОДАРИМЕ на македонските лекари, медицинари, полиција и војска, службеници, граѓански активисти, новинари… за тоа што се справија со корона вирусот и не направија нас Македонците горди на тоа!

Многу семејства претрпеа загуби, бизнисот исто пострада… но Македонија релативно лесно помина во пандемискиот хаос низ светот!

Политичките “лидери” за жал се зафатени со изборно пазарење! Не најдоа време да искажат благодарност! Но ние граѓаните, знаеме да бидеме благодарни, а да ги казниме овие “непрокопсани лидери”!

Тим за комуникации на Македонски концепт 

___________________________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close