КултураКултура.ПорталКултура.Слајдер

Македонски филмови, Љубојна и Слаткаристика викендов на „Преспаленд”

Во рамки на годинашното издание на мултимедијалниот фестивал „Преспаленд", викендов ќе се одржи Отворено кино со македонски филмови и концерти на македонски музички ѕвезди.

Back to top button
Close
Close