Дописници МКДОпштински вести

Македонска Каменица избира локација за нова општинска зграда

Општина Македонска Каменица преку јавна анкета ја почна постапката за избор на локација каде ќе се гради новата општинска административна зграда. Постапката за избор на новата локација, како што истакнаа надлежните, е во насока на континуитет во транспарентното работење и продолжување на интерактивната соработка со граѓаните, при носењето на крупните и значајни одлуки за заедницата.

Back to top button
Close
Close