Parashtrohen 91 amendamente të ligjit për Agjencinë për Siguri Kombëtare
  20 May 2019 13:03

  Parashtrohen 91 amendamente të ligjit për Agjencinë për Siguri Kombëtare

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Anëtarët e Komisionit kuvendor për mbrojtje dhe siguri debatojnë për gjithsej 91 amendamente rreth Propozim-ligjit…
  “Financial Times”: Marrëveshja për emrin sukses i rrallë diplomatik
  20 May 2019 12:31

  “Financial Times”: Marrëveshja për emrin sukses i rrallë diplomatik

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Marrëveshja e Prespës me siguri është arritja më e madhe diplomatike e Ballkanit Perëndimor,…
  SHGM: Të tërhiqet akuza kundër Kezharovskit
  20 May 2019 12:10

  SHGM: Të tërhiqet akuza kundër Kezharovskit

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM) sot në konferencë për shtyp kërkoi nga Prokuroria…
  Zhbogar: Jam i bindur se Raporti i KE-së do të rekomandojë negociata me Republikën e Maqedonisë së Veriut
  20 May 2019 12:07

  Zhbogar: Jam i bindur se Raporti i KE-së do të rekomandojë negociata me Republikën e Maqedonisë së Veriut

  Strumicë, 20 maj 2019 (MIA) – Javën e ardhshme Komisioni Evropian  do ta publikojë Raportin për gjendjen në vend dhe mendoj…
  Presidenti dhe Kuvendi do të bashkëpunojnë për agjendën e reformuese
  20 May 2019 11:44

  Presidenti dhe Kuvendi do të bashkëpunojnë për agjendën e reformuese

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Shefi i shtetit Stevo Pendarovski dhe kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut,…
  Seti i ligjeve të sigurisë para komisioneve kuvendore
  20 May 2019 7:53

  Seti i ligjeve të sigurisë para komisioneve kuvendore

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot seanca do të mbajnë komisionet…
  Autobusi udhëtues i BE-së nëpër tetë qytete në vend
  20 May 2019 7:39

  Autobusi udhëtues i BE-së nëpër tetë qytete në vend

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Ambasadorë nga disa vende anëtare të BE-së, studentë dhe përfaqësues të mediumeve prej sot e…
  Takim Pendarovski – Xhaferi në Vilën Vodno
  20 May 2019 7:36

  Takim Pendarovski – Xhaferi në Vilën Vodno

  Shkup, 20 maj 2019 (MIA) – Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot do të ketë takim…
  Back to top button
  Close