0_Magazinë.PortalShkencë dhe teknologji

Majkrosofti ndërton qendër inxhinierie globale në Irlandë

Gjiganti amerikan i softuerit Majkrosoft publikoi  se planifikon të angazhojë 200 inxhinierë shtesë në Irlandë dhe të formojë qendër të re inxhinierie globale në atë vend. Në këtë moment, Majkrosofti ka rreth 2.500 të punësuar në Irlandë.

Back to top button
Close
Close