BotëBotë.Portal

Maduro me paralajmërim për revizion në marrëdhëniet diplomatike me SHBA-në

Presidenti i Venezuelës Nikollas Maduro tha se ka urdhëruar "revizion" të marrëdhënieve diplomatike me SHBA-në dhe se këto masa do t'i publikojë gjatë ditës. 

Back to top button
Close
Close