Граѓански секторДописници МКДСторија

Маја се грижи за бездомни животни во Демир Капија

Обесено куче, сосед кој пукал во кучето на комшијата, деца кои пуцале картонска кутија со малечки кутренца и им нанеле тешки повреди. Не се ова кадри од филм, туку, за жал, вистински случки во Демир Капија, кои ја згрозуваа јавноста во изминатиот период. Престрашни слики за насилство врз животните.

Back to top button
Close
Close