БизнисБизнис.ПорталБизнис.СлајдерЕкономија

Лукаревска: Компаниите немаат никаква можност да не ја исплатат државната помош

Компаниите имаат законска обврска да ја исплатат државната помош, во спротивно следуваат санкции

Back to top button
Close
Close