0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Luftimi i lajmeve të rreme kërkon njohuri shëndetësore

Media sociale dhe tradicionale, organizatat e pacientëve dhe politikëbërësit luajnë rol në dërgimin e mesazheve të qarta kur bëhet fjalë për shëndetin publik. Por pa investime të duhura në njohuritë shëndetësore në shkolla, lajmet e rreme nuk mund të luftohen, paralajmëron Forumi Evropian i Pacientëve (FEP).

Back to top button
Close
Close