0_Web_AktualeKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Luanë të rinj dhe kangurë së shpejti në Kopshtin zoologjik të Manastirit

Kopshti zoologjik i Manastirit së shpejti do të pranojë dy luanë, kangurë dhe kafshë të tjera të egra, me të cilat do të rritet fondi i kafshëve për mbi 100 kafshë të egra që aktualisht ka institucioni komunal.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close