0_МИА Истражува.ПорталИзбрано

Луѓето од овие три земји најмногу се збогатиле во 2020 година

Годината 2020 е тешка во многу аспекти - и за здравствениот систем, и за економијата, како и на политичкиот план. И покрај тоа, богатството на возрасните во три неочекувани земји во светот се зголеми за околу 10 отсто во последните месеци

Back to top button
Close
Close