0_Магазин.ПорталЗанимливости

Луѓето најверојатно ќе може да се размножуваат во Вселената

„Мал чекор за науката, но потенцијално огромен скок за човештвото“ - гласи коментарот на шпанските научници, кои развија теорија дека замрзната сперма, испратена во Вселената, сè уште може да се користи за оплодување

Back to top button
Close
Close