0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

LSM: Me rritjen e pagës mesatare të rritet edhe ajo minimale

 Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë (LSM) informon se angazhohet që paga minimale të rritet në 60 për qind nga paga mesatare sepse kjo është tendencë evropiane dhe rast në të gjitha shtetet evropiane.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close