0_Maqedoni.PortalPartitë politike

LSDM: VMRO-DPMNE vazhdon të veprojë në mënyrë të rrezikshme për shëndetin publik

VMRO-DPMNE-ja opozitare, në një kohë kur numri i njerëzve të infektuar me koronavirus po rritet dhe spitalet po mbushen, vazhdon të abuzojë me situatën e rëndë shëndetësore për pikë të përditshme politike.

Back to top button
Close
Close