Partitë politike

LSDM: Shteti do të zbatojë regjistrim pas 19 viteve, VMRO-DPMNE-ja kot mundohet ta sabotojë

Regjistrimi i popullsisë është me rëndësi esenciale për zhvillimin e vendit, për qytetarët, dhe pas tij do të mund të krijohen masa dhe politika të cilat përgjigjen me nevojat reale të popullit - ekonomike, shëndetësore, arsimore, sociale, kulturore, me çka do të avancohen edhe të drejtat dhe përfitimet e tyre.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close