Partitë politike

LSDM: Regjistrimi është operacion i rëndësishëm statistikor, thirrja për bojkot është thirrje për shkelje të ligjeve

Ligji për regjistrim të popullatës mundëson këtë pranverë, pas pothuajse 19 viteve, në shtet të zbatohet regjistrim në pajtim me standardet ndërkombëtare dhe rregullat e Eurostatit.

Back to top button
Close
Close