Partitë politike

LSDM: Regjistrimi është i nevojshëm për përparimin e shtetit, VMRO-DPMNE-ja bën përpjekje t’i manipulojë qytetarët

Pothuajse pas dy dekadave,  me miratimin e Ligjit për regjistrim dhe nënshkrim të Dekretit nga ana e presidentit të shtetit, janë plotësuar të gjitha kushtet normative për mbajtje të regjistrimit, si operacion statistikor më i vëllimshëm, sipas të gjitha standardeve ndërkombëtare.

Back to top button
Close
Close