Partitë politike

LSDM: Qeveria e përgatit pakon e re të masave, me kredi pa interes janë ndihmuar 1300 ndërmarrje me pothuajse 17.000 të punësuar

Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja është duke përgatitur paketën e katërt të masave anti-krizë për qytetarët dhe ndërmarrjet, deri më tani, 1300 kompani me pothuajse 17.000 të punësuar janë ndihmuar me kredi pa interes.

Back to top button
Close
Close