Partitë politike

LSDM: Përmes tre linjave janë siguruar 44.1 milionë euro kredi pa interes për mbi 4.000 kompani

Qeveria e udhëhequr nga LSDM-ja mbetet e përkushtuar për të mbështetur dhe ndihmuar kompanitë në mënyrë që të shpëtojnë vendet e punës dhe të ruajë likuiditetin.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close