Partitë politike

LSDM: Hyjnë në fuqi masat e reja, t’i respektojmë dhe ta mbrojmë shëndetin publik

Shumica parlamentare e kryesuar nga LSDM-ja edhe përkundër obstruksioneve nga VMRO-DPMNE-ja, i miratoi ndryshimet e Ligjit për mbrojtje të popullatës nga sëmundjet ngjitëse që garantojnë shkallë më të lartë të mbrojtjes nga koronavirusi.

Back to top button
Close
Close