Partitë politike

LSDM: Deputetët të votojnë për ribalancin e Buxhetit dhe realizimin e pakos së katërt të masave ekonomike me vlerë prej 470 milion euro

Deputetët e të gjitha partive politike në Kuvend të tregojnë përgjegjësi dhe konstruktivitet dhe t'i sjellin  ndryshimet dhe plotësimet e buxhetit për vitin 2020, me të cilat sigurohen 470 milion euro për realizimim e pakos së katërt të masave të krijuara nga Qeveria e udhëhequr prej LSDM-së, për ballafaqim me pasojat ekonomike  të koronakrizës.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close