Дописници МКДОпштински вести

Лозарите со лозја во високата зона бараат да плаќаат исто пари за наводнување како и оние под каналот за наводнување 

Лозарите со лозја во висока зона, бараат да плаќаат исто пари за наводнување, како и оние под каналот за наводнување. Барањето го доставија и до подружницата на Водостопанство во Кавадарци.

Back to top button
Close
Close