Дописници МКДОпштински вести

Лозарите ги повторија барањата за подобри услови во лозарството

Претставници на новоформираното регионално Здржение на лозароовоштари денеска ги повторија барањата за подобри услови во лозароовоштарството. Повисоки цени, сигурност за производителите на грозје, праски и друг вид овошје.

Back to top button
Close
Close