СветСвет.ПорталСвет.Слајдер

Локални избори во индискиот дел на Кашмир

Во индискиот дел на Кашмир денеска се одржуваат првите локални избори, откако е укината автономијата на регионот, под засилени безбедносни мерки

Back to top button
Close
Close