ЕвропаСвет.Слајдер

Литванија ќе отвори камп за илегални имигранти кои пристигнуваат од Белорусија

Министерката за внатрешни работи на Литванија, Агне Билотаит најави отворање на нов камп за илегални мигранти кои пристинуваат од Белорусија

Back to top button
Close
Close