0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeMakedonija.SlajderMIA InvestigonShoqëriTemë

Liria e shprehjes në kohë pandemie – mes presioneve, sulmeve dhe krizës informative

Liria e shprehjes në Maqedoninë e Veriut në periudhën e kaluar ka sfiduar dezinformimet, presionet e ndryshme, sulmet dhe diskreditimet, korrupsionin, njëanshmërinë dhe sensacionalizmin. Shprehja mediatike shkonte në kufijtë mes dëshirës për drejtësi dhe informimit objektiv, lajmeve të rreme dhe sistemit të burokracisë së ngurtësuar dhe kulturës së mosndëshkimit.

Back to top button
Close
Close