0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Liqeni i Ohrit dhe këneta e Studençishtës nominohen si zonë e tretë më e madhe Ramsar në vend

Me përfshirjen e Liqenit të Ohrit dhe kënetës së Studençishtës në listën Botërore Ramsar, vendi ynë, pas Liqenit të Prespës dhe Dojranit, mori habitatin e tretë dhe më të madh të ujit me rëndësi ndërkombëtare,  informojnë nga Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

Back to top button
Close
Close