0_Web_АктуелноОригинални текстови

Линк до веб-страницата на МЗ за ажурирани податоци за државите во кои е појавен коронавирусот

Линк од веб-страницата на Министерството за здравство, во делот што се ажурира со податоци во однос на сите држави во кои е појавена болеста COVID-19 (одделни податоци по држави, вкупно потврдени случаи, нови потврдени случаи во последни 24 часа, вкупно смртни случаи, нови смртни случаи во последни 24 часа, вид на трансмисија и ниво на ризик).

Скопје, 12 март 2020

Линк од веб-страницата на Министерството за здравство, во делот што  се ажурира со податоци во однос на сите држави во кои е појавена болеста COVID-19 (одделни податоци по држави, вкупно потврдени случаи, нови потврдени случаи во последни 24 часа, вкупно смртни случаи, нови смртни случаи во последни 24 часа, вид на трансмисија и ниво на ризик).

zdravstvo.gov.mk/wp-content/uploads/2020/03/Spisok-na-zemji11.03.2020.pdf.

 

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close