EvropëKorrespondentë Botë

Ligj për “siguri të përgjithshme”: gazetarët duhet patjetër të punojnë “lirisht” sipas “Komisionit Evropian”

Me vendim të Asamblesë kombëtare franceze për dënim dhe përhapjes me qëllim të keq të fotografive të policisë edhe krahas kundërshtimit të profesionit dhe mbrojtësve të lirive sot reagoi edhe Komisioni Evropian, i cili përkujtoi se gazetarët duhet të mund "lirisht dhe në mënyrë të sigurt ta kryejnë punën e tyre".

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close